Lørdag 27. jan 2024 kl. 19:00

Nyttårskonsert – Hilde Louise Asbjørnsen og Frode Alnæs med Ski Storband

Ski Storband / Rådhusteatret
Ski

Hilde Louise Asbjørnsen og Frode Alnæs – hver for seg og sammen! Begges musikalske røtter innenfor jazz og pop, samt selvskrevet musikk og tekster gjør denne nyttårskonsertkvelden ekstra spennende. Både Frode og Hilde Louise har kommet med ny musikk i løpet av 2023, og vi får høre en god miks av nytt og gammelt!

Jazz chanteuse, låtskriver og kabaretartist Hilde Louise Asbjørnsen er blitt beskrevet som en miks av Marilyn Monroe og Billie Holiday. Hun har gitt ut hele 12 kritikerroste album, og hennes konserter byr på en frisk cocktail av jazz, pop og kjærleik og humor, både med egne og andres låter. Det ferskeste albumet «Movies and stories like this» (2023) gikk sin seiersgang blant anmelderne. I september 2023 kom også albumet «A Swing of It’s Own» sammen med Kaba Orchestra – hvor kveldens musikk med Hilde Louise er hentet fra.

Frode Alnæs er kjent som gitarvirtuosen, «sjefen» og opphavsmann til samtlige av låtene til bandet «Dance With A Stranger», som ble en av norsk pophistories store suksesser. Han har gitt ut seks soloplater i eget navn, den siste «Mine venner i nøden» kom i 2023. Hele åtte album har han gitt ut med «Dance With A Stranger», og han har medvirket som låtskriver og gitarist på mer enn 150 album i inn- og utland. Frode er kjent for sin unike evne til å kommunisere med publikum. Det er aldri kjedelig når han står på scenen.

Ski Storband er i sitt 47. år, og regner seg selv om et av Østlandets ledende storband. Vi har fortsatt medlemmer i bandet som har vært med siden starten i 1976, og vi har medlemmer som nettopp har kommet til. I dette samarbeidet med Hilde Louise Asbjørnsen og Frode Alnæs blir det et spennende møte mellom storbandet og to sangere og musikere som på hvert sitt hold har bidratt med musikalske opplevelser til oss alle gjennom mange år.

Rådhusteatret i Ski – konsertstart kl. 19:00 (dørene åpner kl. 18:00).

Musikalsk leder: Erik Eilertsen!

Arrangementet er et samarbeid mellom Ski Storband og Rådhusteatret i Ski, og mottar støtte fra Kulturetaten i Nordre Follo kommune og Norsk Jazzforum.

Mer info om Hilde Louise Asbjørnsen og Frode Alnæs: hildelouise.no, frodealnaes.no.

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev