Fredag 30. okt 2020 kl. 20:00

Musikklinja ved Greveskogen VGS

Urijazz / Støperiet
Tønsberg

Urijazz har innledet et samarbeid med Greveskogen videregående skole der vi åpner scenen for alle de unge talentene på musikklinja. Vi har med oss alle de tre klassetrinnene, samlet sett rundt 60 elever. Tre av lærerne fra skolen er med for å støtte elevene.

Denne kvelden blir det definitivt mange ulike instrumenter på scenen. Det er rundt 60 elever på musikklinja fordelt på de tre skoleårene man bruker på videregående skole. Vi møter en rekke store talenter med ulikt repertoar. Elevene ved musikklinja gjorde tilsvarende konsert under vår jubileumssesong i fjor.

Jazzskuldrene er sluppet litt ned denne kvelden, men vi har mange «nærskyldte» brødre og søstre. Jazzen var tross alt populærmusikken før rocken og popen overtok. Ingen nevnt, ingen glemt …

Dag Einar Eilertsen er en av lærerne ved Greveskogen og er en ildsjel for å bringe fram nye talenter. Han har vært en sentral aktør i Urijazz i mange år. Han fikk Urijazzprisen ved klubbens 20-årsjubileum.

Dag Einar Eilertsen – alt-trombone
Marius Gundersen – akustisk gitar
Kristoffer Bjerke – slagverk ​


Restriksjoner/praktisk info:
Billetter refunderes kun ved avlyst konsert.
Konserten arrangerer med respekt for myndighetenes smittevernregler. Støperiet er et romslig lokale med god plass i sal og inngangsparti.
Hvis dere er flere som ønsker å sitte sammen er det fint om dere kjøper billetter i en samlet bestilling. Dette for at vi skal kunne fordele publikum best mulig i hht. smittevernhensyn.

Når du kommer på konsert:
Dørene åpner: 18.45. Du og ditt følge vil bli vist til plassene deres.
Konsertstart: 20.00
Vi ber om at våre gjester kommer i god tid for å hindre kødannelse ved inngangen, husk å holde avstand til andre gjester.

Covid-19 og smitteverntiltak:
Vi forsikrer deg om at det trygt å gå på konsert hos oss, vi følger alle myndighetenes retningslinjer. Vi oppfordrer samtidig vårt publikum om også å følge retningslinjene, og påse følgende: Hold avstand, sørg for god hånd- og hostehygiene (hånddesinfeksjon er tilgjengelig ved inngangene), samt hold deg hjemme hvis du er syk. Det er ikke tillatt å flytte på bord eller stoler. Personer kan bli bedt om å forlate stedet ved brudd på smittevernreglene.

Velkommen til en stemningsfull konsert!

BILLETTER KR 150

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev