Mandag 29. mai 2023 kl. 18:00

Musikkhøgskolens eksamensfestival

Norges musikkhøgskole / Nasjonal jazzscene
Oslo

Endelig kan vi igjen invitere til åpne eksamenskonserter hos oss! Fra mandag 22. mai til og med søndag 4. juni skal du få oppleve alle sjatteringer av sjangerene, og sikkert endel utliggere fra dem igjen også.

PROGRAM // Mandag 29.mai

18:00
Cornelius Odegard Risberg – Gitar
Kristina Fransson – trompet og live-electronics
Øystein Folkedal – piano/rhodes
Håkon Huldt-Nystrøm – kontrabass
Bjørn André Syverinsen – trommer

19:30
Eskil Løkstad Hansen – gitar
Markus Dyrud – trompet
Oskar Goedvriend Lindberget – sax
Mikkel Bjørneboe – bass/synthbass
TBA – trommer

21:00
Herman Wildhagen – gitar + vokal
Håvard Aufles – piano + synth
Andreas Svabø – kontrabass
Oddbjørn Sponås – trommesett

Linjen for improvisert musikk og jazz ved Norges musikkhøgskole er den vanskeligste utdanningen å komme inn på i hele landet, og nå er det eksamenstid for studentene og på tide å vise kortene! Sjangere og interesser er like ulike som musikerne selv, men at du vil oppleve noe helt nytt og uventet, er garantert. Vi ønsker velkommen til store blindebukkopplevelser!

Med gratis inngang er lista lav for å oppleve høykvalitetseksperimentering, finslipt eleganse, rå kraft og brillianse. Ikke to konserter er like, men det er mye å bli glad i! Vær frampå og opplev flere debuter. Her er 14 dager med master- og bachelorstudenter fra improvisert musikk/jazzprogrammet, musikkpedagogikkstudenter med jazz/pop/rock som hovedområde og komposisjonsstudenter som arbeider innen jazzfeltet, og dessuten studenter fra live-electronicsprogrammet og det frie kandidatstudiet.

18 år. Dørene åpner kl 1730.

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev