Fredag 26. mai 2023 kl. 18:00

Musikkhøgskolens eksamensfestival

Norges musikkhøgskole / Nasjonal jazzscene
Oslo

Endelig kan vi igjen invitere til åpne eksamenskonserter hos oss! Fra mandag 22. mai til og med søndag 4. juni skal du få oppleve alle sjatteringer av sjangerene, og sikkert endel utliggere fra dem igjen også.

PROGRAM // Fredag 26.mai

18:00
Sunniva Lilian Shaw Of Tordarroch – cello, vokal
Maja Barrat-Due – cello, vokal
Ellen Martine Gismervik – cello, vokal
Andrine Erdal – cello, vokal
Ola Djupvik – trommer

19:45
Tobias Wam Grønborg – vokal
TBA – gitar
TBA – trommer
TBA – keys

21:30
Kristina Aase Fransson – trompet, elektronikk
Leah Engevold – keys, vocal
Georgia Wartel Collins – contrabass
Jomar Jeppsson Søvik – trommer og elektronikk

Linjen for improvisert musikk og jazz ved Norges musikkhøgskole er den vanskeligste utdanningen å komme inn på i hele landet, og nå er det eksamenstid for studentene og på tide å vise kortene! Sjangere og interesser er like ulike som musikerne selv, men at du vil oppleve noe helt nytt og uventet, er garantert. Vi ønsker velkommen til store blindebukkopplevelser!

Med gratis inngang er lista lav for å oppleve høykvalitetseksperimentering, finslipt eleganse, rå kraft og brillianse. Ikke to konserter er like, men det er mye å bli glad i! Vær frampå og opplev flere debuter. Her er 14 dager med master- og bachelorstudenter fra improvisert musikk/jazzprogrammet, musikkpedagogikkstudenter med jazz/pop/rock som hovedområde og komposisjonsstudenter som arbeider innen jazzfeltet, og dessuten studenter fra live-electronicsprogrammet og det frie kandidatstudiet.

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev