Lørdag 06. aug 2022 kl. 13:30

Marlen Tjøsvoll kvartett

New Orleans Workshop Jazzclub / Stortorvets gjæstgiveri
Oslo

Marlen Tjøsvoll har i løpet av få år markert seg som en av Norges fremste unge jazzsangerinner, og hun mottok bl.a. Sildajazzprisen 2021.

Etter utdannelsen ved Berklee College of Music har Tjøsvoll allerede rukket å bli anerkjent her hjemme – ikke minst for sin dype musikalitet og særegne vibrato. Hun har den særegne evnen til å bli ett med musikken på scenen – og å gjøre sangene til sine egne. Marlen er en selvfølgelig artist ved ulike festivaler og arrangementer – og har også opptrådt for kjente navn som Dee Dee Bridgewater, Julio Iglesias, Lizz Wright med flere.

Marlen Tjøsvoll vokal m/band

BLI MEDLEM – FOR KR. 400,- BIDRAR DU TIL Å STØTTE LEVENDE TRADISJONELL JAZZ I OSLO
Klubben setter stor pris på om du ønsker å støtte oss ved å bli medlem. Dette gir oss bedre muligheter til å fortsette som konsertarrangør og med å utvide tilbudet. Som medlem av New Orleans Workshop Jazzclub bidrar du til arbeidet med å opprettholde et godt konserttilbud gjennom hele året og får en redusert pris på klubbkveldene annenhver onsdag. Vi sender også ut jevnlig nyhetsbrev til de som ønsker med informasjon om artister og kommende konserter.

Du kan enkelt bli medlem på konsertene, eller send en mail med ditt navn, adresse og e-post til:
jazz(a)neworleansworkshop.com
Med ditt årsmedlemskap støtter du klubbens videre liv og lykke. VELKOMMEN TIL OSS!

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev