Fredag 06. sep 2019 kl. 21:00

MARK LETTIERI TRIO

Bergen Jazzforum / Vestnorsk Jazzsenter / Sardinen Usf
Bergen

THINGS OF THAT NATURE TOUR

MARK LETTIERI gitar WES STEPHENSON bass JASON ‘JT’ THOMAS trommer

Med suksessen fra Snarky Puppy har også oppmerksomheten rundt Mark Lettieri og hans egentrio økt voldsomt. Lettieri er i tillegg komponist og produsent, og har spilt sammen med sin trio i ti år. Her han rukket å gi ut fire solide album; «Knows», «Futurefun», «Spark & Echo» og «Deep: The Baritone Session» som ble sluppet tidligere i vår til flotte kritikker.

Den sympatiske musikeren vokste opp i California før han flyttet til Forth Worth i Texas hvor han også tok sin utdanning. Via gospel og R&B tok han veien videre innom jazz- og verdensmusikken, før han ble med i det musikalske superbandet Snarky Puppy hvor han fortsatt er en sentral musiker, komponist og arrangør.

I tillegg til egen trio og Snarky Puppy har Lettieri også jobbet med store artister som Erykah Badu, David Crosby, Kirk Franklin, 50 Cent, Eminem, Snoop Dogg og Pat Boone for å nevne noen. Med seg til Bergen har han Wes Stephenson kjent fra The Funky Knuckles på bass og Jason ‘JT’ Thomas, kjent fra Fork og RH Factor på trommer.

Dørene åpner 20.00, konsertstart 21.00.

Foto: Sunshine Riddle

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev