Torsdag 21. sep 2023 kl. 19:00

Mann og kone duo – Knut Reiersrud og Marit Halvorsen

HL-senteret, Senter for studier av Holocaust og livssynsminoriteter / Villa Grande
Huk Aveny 56

Kone og mann duo – Knut Reiersrud og Marit Halvorsen
Knut Reiersrud er en av Norges beste instrumentalister, en virtuos på gitar og en magiker på scenen. Han og kona Marit Halvorsen ga ut albumet Ballads And Blues From the 20s i 2020, og har de siste årene turnert Norge og Europa med sitt duosamarbeid. Nå har du mulighet til å høre kone og mann-duoen på HL-senteret!
Reiersrud har gitt ut en rekke plater, og har blant annet mottatt Spellemannprisen for tre av dem. I 45 år har han spilt sine gitarer på utallige scener og begeistret publikum verden rundt. Kong Harald uttalte etter en Reiersrud-konsert i Sør-Afrika at han aldri tidligere hadde sett en musiker fysisk forsvinne inn i instrumentet sitt slik som Reiersrud.

Knut Reiersrud spiller blues, folkemusikk, indisk og afrikansk, i tillegg til å være en fantastisk improvisator. Han har gitt ut 18 soloplater, medvirket på 300 plateutgivelser og turnert på alle verdens kontinenter.

«Knut Reiersrud er en av de mest allsidige, åpneste, nysgjerrige og virtuose strengelekerne jeg vet om»
Tor Hammerø, Nettavisen

Marit Halvorsen arbeider hovedsakelig med ulike tegne/male prosjekter, ved siden av musikken. I tillegg til fløyteutdannelsen fra Barrat Due synger fru Halvorsen veldig fint!

Velkommen til konsert med høy gåsehudfaktor!

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev