Lørdag 17. jun 2023 kl. 13:30

Majken Christiansen

Tønsberg Jazzklubb /

Majken kommer opprinnelig fra København og ble Danmarks mest populære swingjazz-sangerinne. Hun har gjort utallige konserter, har spilt inn flere plater, og har egen dansk fanklubb! Siden 2001 har Majken bodd i Oslo.
I 2011 utga Majken CD nummer fire i eget navn, «Speak Love». I 2017 gjorde Majken en rekke større konserter i anledning av markeringen av Ella Fitzgeralds 100 års jubileum.

I Norge har hun bl.a. turnert mye for Rikskonsertene, og for øvrig vært solist med bl.a. følgende artister/band: Morten Gunnar Larsen, Georg Reiss, Kåre Conradi, Bodil Niska, Christiania 12, Magnolia jazzband, Undecided jazzband, Det norske blåseensemble, The Sinatra Songbook, Ett Fett storband, Ski storband og Sandvika storband.
Følgende skrev Erling Wicklund, produsent i NRK, i 2003: «Med en så allsidig kvartett fra Norge, er Majken Christiansen et perfekt dansk motstykke. Elegant, morsom og sensitiv, men også kraftfull som en ”big fat mama” – en overraskende kontrast til hennes slanke utseende. Utdannet som skuespiller og sanger i Danmark, Norge og USA, har Majken alt som skal til for å gripe et publikum, det være seg i et teater, i en konsertsal, eller i en liten klubb…»
Bandet består av:
Majken Christiansen – vokal, David Skinner – piano, Andreas Dreier – kontrabass, Torstein Ellingsen – trommer

Pris:
200

Medlemmer i norske jazzklubber og studenter 100, under 18 år gratis, andre 200

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev