Onsdag 06. mar 2024 kl. 19:00

Maj Britt Andersen: «Tredje sangbok»

Asker Jazzklubb / Asker Kultruhus
Asker

Maj Britt Andersen, Lars Saabye Christensen og Geir Holmsen slapp nylig avsluttende kapittel i KORK-trilogien og deres unike samarbeid. 6. mars kan trioen oppleves live i Asker kulturhus!

«Sammen har de skapt sin helt egen sjanger,» skrev musikkjournalist(JAZZ) legende Tor Hammerø i Nettavisen om albumet – og kastet sekser på terningen. «Tredje Sangbok» er enden på et helt spesielt musikalsk bånd mellom tre mennesker, som også er tre av Norges sterkeste navn innen sine felt. Med Andersens nydelige stemme og formidlingsevne, Christensen sine formidable språklige bilder og Holmsen sine vidunderlige komposisjoner; er det ingen tvil om at dette samarbeidet går rett inn i historiebøkene.

For «Et stille sted» og «Et snev av evig» i fikk de flere spellemannsnominasjoner. «Tredje Sangbok» er et selvstendig verk, som bærer med seg klangen fra de to første utgivelsene. De tidligere kapitlene har allerede gitt lytterne en helt spesiell mulighet til å reflektere, med Christensens eksepsjonelle penn har han skrevet gjenkjennelige og gripende tekster. Det avsluttende kapittelet i trilogien er intet unntak, og denne gangen tar forfatteren tekstene i en dypere retning.

Innspillingen er gjort i Store Studio i NRK, der det også ble holdt konsert for en fullsatt sal. Konserten ble filmet av NRK og blir sendt på tv i desember.

Info/billetter: https://www.askerkulturhus.no/program/maj-britt-andersen-tredje-sangbok/

Pris:

 https://www.askerkulturhus.no/program/maj-britt-andersen-tredje-sangbok/

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev