Lørdag 10. jun 2023 kl. 15:00

Magnolia Jazzband med Marith Endresen – Main Street Music Festival

Lillehammer Mikrobryggeri / Lillehammer Mikrobryggeri
Lillehammer

Magnolia Jazzband (etablert 1972 i Oslo) spiller New Orleans-basert tradisjonell jazz blandet med gospel og rhythm and blues. Bandet ble startet av trombonist Gunnar Gotaas og er idag et av Norges eldste band i kontinuerlig drift. Enten det er på konsert, til fest eller i kjerka, så har Magnolia alltid med seg sitt helt spesielle ”beat” og sin varme ”sound”.

Magnolia Jazzband har turnert bl.a. i Danmark, Sverige, Finland, Tyskland, Sveits, Nederland, Belgia, Frankrike, England, Spania, Italia, Russland, Singapore, Dubai og Colombia. I 2012 ble bandet invitert til å spille på USAs største jazzfestival – New Orleans Jazz & Heritage Festival. Musikerne i Magnolia Jazzband har gjort flere pilgrimsferder til New Orleans, jazzens fødeby, og noen av de til sammen 14 platene bandet har utgitt er spilt inn nettopp der.

Bandet har av og til med seg sangsolister, bl.a. Topsy Chapman, Lillian Boutté, Majken Christiansen, Karin Krog, Anne Marte Slinning, Marith Endresen, Tracee Meyn og Harriet Müller-Tyl, og har også samarbeidet med artisten Adam Douglas.
En plate som satte spor var New Orleans Gospel in Molde med Lillian Boutté (1981). Det gjorde også Old Fashioned Love (2016). Bandets nyeste innspilling er Salige Stund – Hymner fra Skandinavia (2020).

Besetning:
Anders Bjørnstad – trompet
Georg Reiss – klarinett/altsax
Gunnar Gotaas – trombone
Morten Gunnar Larsen – piano
Børre Frydenlund – banjo/gitar/vokal
Sebastian Haugen – kontrabass
Torstein Ellingsen – trommer

Booking:
torstein@jazzprovider.com

Med seg på laget til denne konserten har de Marith Endresen.
Marith Endresen har over 40 års erfaring som profesjonell sanger og artist. Med sitt kraftfulle og særegne musikalske uttrykk, utstråler hun en egen autoritet og er uten tvil en blues- og soulsangerinne av rang. Rekken av kjente og feterte samarbeidspartnere gjennom karrieren er lang. Dette har imidlertid ikke gjort Marith særlig blasert. Hun trivs best med nærhet til publikum og det advares om at den verbale stilen, ved anledning kan bli både spontan, røff og upolert.

Billetter kr. 300,00

Bindende forhåndsbestilling:
post@lillehammermikrobryggeri.no
Messenger/melding til Lillehammer Mikrobryggeri
Mob 95019108

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev