Fredag 18. okt 2019 kl. 21:00

Low-Fly Quintet til Stri Pub, Elverum

Stri Pub / Stri Pub
Elverum

Denne gjengen kommer endelig tilbake til Elverum. Sist gang spilte de på Sound Garden, og vi er så heldige at de vil spille i våre lokaler igjen!

Dette lover vi at blir en helt fantastisk konsertopplevelse!
Billettpris: 150,-

Low-Fly Quintet spiller originallåter inspirert av vokaljazzen fra første halvdel av 1900-tallet.
Live skaper kvintetten en atmosfære som gir tilhøreren en følelse av å befinne seg på en jazzklubb i New York tidlig på 30-tallet der de tar deg med inn i fargeklangene til en av jazzens flotte perioder.

«Det er ikke hverdagskost å få nye låter pakket inn i papir fra førkrigstida, men denne gjengen gjør det, og de gjør det bra.» – konsertanmeldelse Oppland Arbeiderblad

Da jazzkvintetten ga ut debutplaten, «Stop For A While» på Losen Records i oktober 2017 ble det trillet terningkast 6 på terningen hos flere anmeldere og de høstet godord fra jazzanmeldere også i det store utland. Bla annet skrev det anerkjente jazzmagasinet Down Beat i USA; «(…) A modern take on a bluesy 30s sound (…) the group shows it’s potential in appealing takes on vintage songs. (February issue 2018)

Med platen i bagasjen har LFQ spilt konserter, eventer og festivaler rundt om i Norge og fått mange tilbakemeldinger om at de er liveband som overrasker. Kvintetten leverer en lyttekonsert som løsner opp spenninger og setter i gang tankene. Både latter og tårer har forekommet blant tilhørerne og av og til kommer det et og annet politisk spark.

I oktober 2019 slipper de plate nummer 2. De har nye historier å fortelle så her er det bare å møte opp.

Pris:
150

Billetter kan kjøpes allerede nå på Stri Pub.

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev