Lørdag 23. nov 2019 kl. 18:00

Low-Fly Quintet til Festiviteten

/ Festiviteten
Hamar

Dørene åpner kl 17:00, konsertstart kl 18:00

I oktober 2019 kommer jazzkvintettens andre plate og hvor er det vel mer naturlig å holde plateslipp konsert enn i Festivitetens nyoppussede lokaler.
Live skaper kvintetten en atmosfære som gir tilhøreren en følelse av å befinne seg på en jazzklubb i New York tidlig på 30-tallet. De tar deg med inn i fargeklangene til en av jazzens flotteste perioder og 23.November vil Festiviteten sette den perfekte rammen rundt en gjeng spillesultne musikere med ny musikk og nye historier å fortelle.
Har du vært på konsert før vet du hva vi mener og holder av datoen.

Er du ny og usikker kommer det litt mer info her:
Low-Fly Quintet har base i Hamar og de siste par årene har de blitt svært populære i hjembyen, både blant jazzelskere og dem som vanligvis foretrekker andre sjangere. De har trukket bortimot fullt hus på Hamar jazzklubb flere ganger og gjestet byens egen jazzfestival, Anjazz, i 2018.
«Det er ikke hverdagskost å få nye låter pakket inn i papir fra førkrigstida, men denne gjengen gjør det, og de gjør det bra.» – konsertanmeldelse Oppland Arbeiderblad
Da jazzkvintetten ga ut debutplaten, «Stop For A While» på Losen Records i oktober 2017 ble det trillet terningkast 6 på terningen hos flere anmeldere og de høstet godord fra jazzanmeldere også i det store utland. Bl.a. annet skrev det anerkjente jazzmagasinet Down Beat i USA; «(…) A modern
take on a bluesy 30s sound (…) the group shows it’s potential in appealing takes on vintage songs.
(February issue 2018)

Med platen i bagasjen har LFQ spilt konserter, eventer og festivaler rundt om i Norge og fått mange tilbakemeldinger om at de er liveband som overrasker. Kvintetten leverer en lyttekonsert som løsner opp spenninger og setter i gang tankene. Både latter og tårer har forekommet blant tilhørerne og av og til kommer det et og annet politisk spark.
I oktober 2019 slipper de plate nummer 2. De har nye historier å fortelle så her er det bare å møte opp.

Konserten er en del av Low-Fly Quintets høstturne som er støttet av Hedmark Fylkeskommune

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev