Torsdag 01. jun 2023 kl. 19:30

Løs Snipp

Asker Jazzklubb / Lancelot
Asker

«Fem kjente musikere spiller eviggrønne favorittmelodier og klassiske jazzlåter knyttet sammen med muntre historier fra et langt liv i bransjen.»

Reidar Myhre på Saksofon er mann med en lang musikerkarriere bak seg. The Gamblers på 60-tallet, Reidar Myhres Orkester, Arman Sumpe Dur Express/Popol Vuh. Han har jobbet med utallige band og samarbeidet med artister fra hele verden. Reidar spiller alt fra sopran til baryton saksofon, og er et oppkomme av gode musikerhistorier

Philip Kruse på Trompet, Flygelhorn og vokal. Orkesterleder, musiker, komponist, arrangør, dirigent, produsent og musikkforlegger. En markert profil i norsk musikkliv siden begynnelsen av 70-tallet. Han har utgitt plater, komposisjoner, arrangement og bøker, og innehatt sentrale verv i bransjens organisasjoner. Freddy Hoel-Nilsen er en meget ettertraktet pianist i hovedstadens freelance-miljø. Han har en lang profesjonell karriere, og imponerer alltid med sitt virtuose og svingende spill. Bjørn Kruse på Bass. Fra 1972 var Bjørn lenge aktiv som jazzmusiker (saxofon / bass), arrangør, produsent og studiomusiker). Han er nå professor emeritus i komposisjon ved Norges musikkhøgskole. Rune Tollefsen på Slagverk opptrådte med flere topporkestre på 70 og 80 tallet. En rutinert og populær musiker som fremdeles spiller i mange band.

Musikkstilen tar utgangspunkt i den lyttervennlige vestkystjazzen, men musikalske krumspring og improviserte innfall i samspill med publikum er ikke til å unngå. Kveldens konsert vil ha et spesielt fokus på komponisten Henry Mancini.

Velkommen til en uhøytidelig stund med Løs Snipp!

Billettsalg ved inngangen 200/150,-

Pris:
Medlem 150. Ordinær 100.

Billettsalg ved inngangen

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev