Lørdag 17. sep 2022 kl. 14:00

Lørdagsjazz i Ski med Felix Peikli

Lørdagsjazz i Ski / Rådhusteateret
Ski

Lørdagsjazz på Rådhusteatret i Ski, initiert av trommeslager Frederik Villmow, presenterer noen av landets fremste jazzmusikere. Denne gangen med klarinettisten Felix Peikli i spissen.

Felix Peikli – klarinett
Philip Granly – piano
Håkon Bjørgo – bass
Frederik Villmow – trommer

Født og oppvokst på Nordstrand i Oslo, ble Felix Peikli tidlig introdusert for musikk gjennom det lokale skolekorpset da han var åtte år gammel. Hans lidenskap for musikk og spesielt for jazz oppstod da han mottok et Benny Goodman-album av sin bestefar som startet en livslang lære og dedikasjon til den amerikanske kunstformen jazz.

Senere studerte han ved Berklee College of Music i Boston og har vært del av New Yorks jazzmiljø i flere år der han har samarbeidet og opptrådt med musikere som Wayne Shorter, Herbie Hancock, Marcus Miller, og Ralph Peterson jr. Hans internasjonale konsertvirksomhet inkluderer konserter på bl. a. Blue Note New York, Dizzy´s Club, San Francisco Jazz Festival, og Jazz at Lincoln Center.

Felix er kunstnerisk leder av Norsk Jazzorkester, musikkurator for Club Gustav på Amerikalinjen i Oslo, samt direktør for Jazz Music Norway. Vi gleder vi oss til å høre ham sammen med Philip Granly på piano, Håkon Norby Bjørgo på kontrabass og Frederik Villmow på trommer.

Velkommen til Lørdagsjazz på Rådhusteatret i Ski!

Lørdagsjazz i Ski støttes av Norsk Jazzforum, Kulturrådet, og Nordre Follo kommune.

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev