Lørdag 10. feb 2024 kl. 14:00

Lørdagsjazz i Ski med Felix Peikli & Angela Grey – ‘A Tribute to Etta James & Dinah Washington’

Lørdagsjazz i Ski / Rådhusteateret
Ski

Velkommen til Lørdagsjazz på Rådhusteatret Ski med vokalisten Angela Grey og klarinettisten Felix Peikli i spissen.

Angela Grey er en internasjonalt anerkjent jazzvokalist med røtter fra Filipinene og USA. Etter opphold i New York City har Angela Grey valgt Frankrikes hovedstad, Paris, som hennes nåværende bosted der hun er en aktiv del av jazzmiljøet.

Til Lørdagsjazzen hyller hun sammen med bandet to av jazzhistoriens store sangerinner; Dinah Washington og Etta James. Det er en stor glede å kunne presentere Angela Grey sammen med klarinettisten Felix Peikli for publikummet i Ski.
Klarinettisten Felix Peikli er en av landets fremste jazzmusikere. Han er utdannet ved Berklee College of Music i Boston USA, og har vært del av New Yorks jazzmiljø i flere år der han har samarbeidet med jazzlegender som Wayne Shorter, Herbie Hancock, Marcus Miller, og Ralph Peterson jr. Hans internasjonale konsertvirksomhet inkluderer konserter på bl. a. legendariske Blue Note New York, San Francisco Jazz Festival, og Jazz at Lincoln Center i New York City. Felix er også kunstnerisk leder av Norsk Jazzorkester, musikkurator for Club Gustav på Amerikalinjen i Oslo, samt direktør for Jazz Music Norway.
Jerry Lu er jazzpianist fra Køln, Tyskland. Han er en av Tysklands fremste pianister innen jazz med spesialisering på det tidløse repertoaret fra ‘The Great American Songbook’. De siste årene har han vært hovedartist under Klavierfestival Ruhr, og har vært solist i Grammy-nominerte Frankfurt Radio Big Band, samt opptreden med Tom Gaebel Orchestra og WDR Big Band.
Eskild Okkenhaug er bassist, komponist og bandleder, utdannet ved Jazzlinja NTNU i Trondheim, og aktiv som bassist bl a i trioen We Take Requests som bl. a. har spilt konserter på Olavshallen i Trondheim med gjesteartister som gitarist Ulf Wakenius (tidligere medlem i Oscar Peterson Quartet), og
med trompetisten Benny Benack III.
I tillegg er Lørdagsjazz-kurator Frederik Villmow med på trommer. Frederik Villmow har de siste årene samarbeidet med noen av landets fremste jazzmusikere som Vigleik Storaas, Olga Konkova, Felix Peikli, Bjørn Vidar Solli, og John Pål Inderberg. I tillegg har han samarbeidet med internasjonale artister som Nicole Glover, David Kikoski, Alexander Claffy og Chris Potter. Han er utdannet ved Jazzlinja NTNU i Trondheim, og har gitt ut flere plater i eget navn som har høstet strålende kritikk fr bl. a. Jazzthing Tyskland, JazzLife Magazine Japan, og UK Vibe.

Lørdagsjazz på Rådhusteatret i Ski med Angela Grey & Felix Peikli
‘Tribute to Etta James & Dinah Washington’
Angela Grey – vokal (USA/FR)
Felix Peikli – klarinett
Jerry Lu – piano (GER)
Eskild Okkenhaug – bass
Frederik Villmow – trommer

Lørdag, 10.februar 2024
Rådhusteatret Ski
Dørene åpnes kl 13.00
konsert fra kl 14.00-15.15
Lørdagsjazz på Rådhusteatret i Ski presenteres i samarbeid med Jazz Music Norway, og støttes av Norsk Jazzforum.

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev