Søndag 12. apr 2020 kl. 20:00

Livestrømming: Olga Konkova og Per Mathisen

/ Lier Kulturscene
Lier

Vi presenterer jazz i verdensklasse fra vår stue til din stue. Finn fram pleddet, tenn et stearinlys og len deg tilbake og bare nyt denne fantastiske duoen bestående av Olga Konkova på piano og Per Mathisen på kontrabass. For akkurat en måned siden skulle de stått på scenen her i Lier, men den dagen stengte vi alt ned. Nå er de tilbake og du kan likevel få nyte musikken.

Alle inntekter fra vipps går uavkortet til artistene.

Olga og Per er to internasjonalt anerkjente musikere som er bosatt i Sylling, men de turnerer Europa rundt
til daglig. Duoen spiller egenkomponerte komposisjoner med innslag av låter hentet fra jazzens standardrepertoar. Det er virkelig et fyrverkeri av en duo med store dynamiske kontraster og musikalsk, fargerikt samspill.

Olga Konkova har både lang klassisk og jazz utdannelse fra Russland og USA, som pianist og komponist. Dette er nøkkelen til hennes evne til å blande strålende tekniske ferdigheter på instrumentet med ekstraordinære improvisatoriske, ikke bare i en solist rolle, men også spesielt når hun akkompagnerer andre musikere. Hun er dypt der inne i musikken til enhver tid, og har gitt ut en lang rekke kritikerroste plater verden over.

Per Mathisen en av Norges og Europas aller mest etterspurte bassister. En virtuos av dimensjoner.
Per har spilt konserter i så mange 40 land med noen av verdens aller mest kjente jazz musikere, blant mange andre. Mathisen har gitt ut så mange som 15 plater i eget navn eller som medlem av band.

https://www.facebook.com/events/223419415440072/

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev