Fredag 19. feb 2021 kl. 21:00

Live streaming: – Ellen Andrea Wang og Andreas Ulvo

Nasjonal jazzscene / Ticketco TV
Internett

Vi håper selvfølgelig med alle fingre og tær krysset at vi kan invitere publikum inn til dette. Men Ellen Andrea Wang og Andreas Ulvo kommer uansett til Victoria 19. februar og vi sender konserten videre til deg på direkten! Vi ser og hører sammen, hver for oss, nerven i dette kommer til å tøye alle internettkabler!

Improvising pop, classical excursions

* Konserten begynner presis klokken 21.00, da sitter vi og ser den i sanntid sammen! Det blir sendt et prøvebilde fra en time før.
* På din tilsendte e-postbillett finner du en lenke til konserten, denne åpner opp for konserten på din nettleser.
* Har du Apple TV, Android TV, Amazon Fire TV eller Fire TV Stick, så har Ticketco laget en egen app for disse. Mer info om dette finner du her: https://support.ticketco.events/hc/en-us/articles/360016936180-TicketCo-TV-Livestream-FAQ-for-audience

ENGLISH:
This is a live streaming. That means it starts at 21.00 CET and ends when it’s over. Let’s watch, listen and be here together! Tickets are 100 NOK which is approx. 9£/ 10€/ 12$ each. You will get an e-mail with a link to the stream in your web browser and the clock counting down.

If you want to watch on your Apple TV, Android TV, Amazon Fire TV or Fire TV Stick you can via a Ticketco app. Instructions here: https://support.ticketco.events/hc/en-us/articles/360016936180-TicketCo-TV-Livestream-FAQ-for-audience

Er det noen som ettertrykkelig har bevist at man kan lage hiter og fortsatt ha begge beina i jazzen, må det være Ellen Andrea Wang. Hun spiller såpass skarp bass at Manu Katché har tatt henne med i bandet jorda rundt, synger så fint at anmeldere nevner stemmen med Rickie Lee Jones og Joanna Newsom i samme setning. Hun er også så kul at hun er med i Gurls.

Andreas Ulvo er med i Ellen Andrea faste trio, hver gang vi har han i huset føles det ut som en begivenhet. Om det er med herlige Eple Trio, øyevætende vakkert med Mathias Eick eller i herlig lek med Arve Tellefsen og Kjetil Bjerkestrand i Breaking Bach, Ulvo overrasker oss alltid med sin friske tilnærming til musikken og spennende rytmiske grep.

Det er faktisk smått utrolig hva slags lyder og musikk disse to klarer å streke opp sammen, spennet er stort og de tøyer grensene stadig. Helt nøyaktig hva vi kan vente oss siste denne kvelden vet vi ikke ennå – men vi vet nok til å glede oss! Duoen har laget mye musikk sammen, i tillegg er vi lovet ny musikk, låter fra Wangs plate Closeness og fra deres separate repertoar.

Ellen Andrea Wang – bass, vokal, Andreas Ulvo – tangenter

Foto: Andreas Ulvo/Jazzland

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev