Fredag 09. jun 2017 kl. 19:00

LATIN LOVER BIG BAND med Hector Bingert fra Uruguay

Sandvika Internasjonale Kulturfestival / Sandvika Teater
Sandvika

Sandvika teater 9. juni

Prime Time Orchestra har inviterer en av verdens beste latin saxofonister fra Montevideo i Uruguay til Sandvika og den nye latin festivalen San Fiesta.

Legenden Hector Bingert som nå kommer tilbake til Sandvikas scener til en heftig festaften med brasilianske og latinamerikanske rytmer i Sandvika teater. Sist han besøkte orkesteret sammen med sin sønn Daniel Bingert på bass, var under Storbandfestivalen på Musikkflekken i juni for 10 år siden.
Saksofonist Hector Bingert har samarbeidet med Lindfors i en mannsalder. Det er blant annet han som spiller den legendariske saksofonsoloen på hiten «Musik skall byggas utav glädje». Han har spilt med navn som Nat King Cole, Sammy Davies jr. og Stevie Wonder og en rekke andre verdensartister.
I 1997 samlet Bingert kremen av jazz- og studiomusikere og laget cd-en «Latin Lover Big Band» som fikk pressen til å hente fram superlativene. Denne konserten har også hentet inspirasjon fra denne populære produksjonen. Bingert er en av verdens fremste tenorsaksofonister, og når det dreier seg om jazz med latinske fortegn er han kanskje «numero uno».

Medvirkende:
Hector Bingert – tenorsax/fløyte fra Montevideo Uruguay
Daniel Bingert – bass fra Stockholm
Marius Haltli – lead trompet
Peder Øiseth – solo trompet
Celio De Carvalho – perkusjon fra Brasil
Lorenzo Nardocci – piano fra Italia
Mike McCormick – gitar fra Canada

Prime Time Orchestra under ledelse av Per-Gjermund Storrø.

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev