Lørdag 01. nov 2014 kl. 14:00

Lars Jansson & Sandvika Storband

Sandvika Storband / Bærum kulturhus
Sandvika

Sandvika Storband presenter musikk av og med Lars Jansson i Foajescenen i kulturhuset.

 

 En av nordens ledende jazzpianister og komponister, Lars Jansson møter Sandvika Storband. Janssons pianotrio har oppnådd internasjonal anerkjennelse gjennom mange år. Det norske jazzpublikum kjenner Jansson som pianist på noen av de klassiske norske jazz utgivelsene som Radka Toneffs Winer Poem og It don’t come easy samt Arild Andersens «Green shading into blue». Ellers har han en lang merittliste av samarbeid med musikere internasjonalt som Red Mitchel, Cæcilie Nordby, Steve Swallow, Lew Sollof, Bob Berg, Rune Gustafsson, Ulf Wakenius, Georg Riedel, Rigmor Gustafsson, Göran Fristorp, Jan Garbarek og Knut Riisnes.

 

I tillegg har Jansson skrevet mye flott musikk for storband, mye av det er utgitt av Bohuslän Big Band. Han har jobbet med flere band som Tolvan, japanske band og Bergen Big Band som urfremførte verk av Jansson på årets Vossajazz.

 

Repertoiret for dette prosjektet er valgt ut blant Janssons etterhvert store produksjon for storband, noe er relativt nyskrevet. Jansson er en mester i å bruke storbandformatets hele spekter av klanger og stemninger. Sandvika Storband gleder seg stort til et givende samarbeid.

 

Jansson er selv pianist og kapellmester på konsertene.

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev