Søndag 23. apr 2023 kl. 18:00

Ladybird Orchestra

Sjøgato Jazz og Bluesklubb / Kulturverkstedet Sjøgata
Mosjøen

Våren siste eventyr i regi av Sjøgato Jazz og Bluesklubb er virkelig noe å glede seg til! Ladybird Orchestra er en finslipt sekstett som spiller melodiøs jazz med fengende melodier og uttrykksfulle tekster. Samtidig er bandet helt uredde for spennende og utforskende improvisasjon og fine solopartier. Kjernen er duosamarbeidet mellom vokalist Lisbeth-Anita Grimsø Olsen og pianist Liv Andrea Hauge fra henholdsvis fra Karlsøy og Mosjøen.

Med sekken full av nye ideer ønsket de teste låtmaterialet med noen av sine favorittmusikere, som senere skulle bli Ladybird Orchestra. Her er unge musikere fra jazzband på vei opp av
startgropa som Kongle Trio, Master Oogway, Damata og Mall Girl, og musikerne høster inspirasjon fra en bred palett av sjangere.

Våren 2020 ble Ladybird Orchestra plukket ut som ett av åtte band til å delta på Norsk Jazzforums konkurranse JazzIntro, og høsten 2021 slapp de debutalbumet «Fly» på det anerkjente plateselskapet Jazzland Recordings. Albumet er spilt inn i Ocean Sound på Giske, og forteller historier om reiser, gjennom jungel og hage, taxiturer, tapt kjærlighet og undring underveis. Også musikken svever og vil videre, og det er lett som lytter å bli revet med. I 2023 utgir de et nytt album på Jazzland, og på Nord-Norge turnéen vil vi få høre ny musikk fra det kommende albumet.

Medvirkende:
Lisbeth-Anita Grimsø Olsen – vokal, Liv Andrea Hauge – piano, Karl Erik Horndalsveen – kontrabass, Lauritz Skeidsvoll – saksofoner, Mona Krogstad – saksofoner, August Glännestand – trommer
Turnéen er produsert av Nordnorsk Jazzsenter.

Spotify:
https://open.spotify.com/artist/7qJC3yByAWdtEorgBNoeWl…
SOXytCCaN9fWw

Liv Andrea Hauge er Nordnorsk Jazzsenters profil våren 2023.
Bakpianoet i Ladybird Orchestra finner vi Liv Andrea Hauge som er Nordnorsk Jazzsenters profil våren 2023. Hun kommer fra Mosjøen, og har de siste årene spilt mye både i inn- og utland med flere ulike band. Hun vant JazzIntro med Kongle Trio i 2021 og har gitt ut album med blant andre Ladybird Orchestra, som fikk jevnt over god kritikk. I tillegg skriver Hauge musikk for ulike ensembler, et bestillingsverk for Taffelpikene og hun har skrevet et orkesterverk for Mosjøen Orkesterforening.

Merk at konserten er søndag 23.04 kl. 18.00
Priser: 300,-/ 250,- (medlemmer)
Vi gleder oss – Velkommen!
Arr: Sjøgato Jazz- og Bluesklubb

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev