Lørdag 14. mar 2020 kl. 20:00

KRISTIN ASBJØRNSEN

Stavanger Jazzforum / SPOR 5
Stavanger

Kristin Asbjørnsen har i løpet av de siste 20 årene etablerte seg som en av de mest markante og karakteristiske stemmene i den norske jazzfloraen. Hun har bergtatt publikum i Stavanger både i Konserthuset, St Petri kirke og Domkirken tidligere. Nå får publikum anledning til et «tett på» møte med denne fremragende artisten når hun gjester Spor 5 for første gang. Her vil publikum bl.a. få høre musikken fra Asbjørnsens kritikerroste album «Traces of You» fra 2018.

Med albumet Traces of You beveget Asbjørnsen seg inn i et mangefasetterte univers. Med sterk meloditeft og poetisk lyrikk veves gitarer, vestafrikansk kora og stemmer sammen i et vakkert, rått og meditativt lydlandskap. Musikken bærer avtrykk fra vestafrikansk musikk, vuggesanger og kontemplativ nordisk jazz. «Gåsehudfaktoren» kan fort bli fremtredende.
Kristin Asbjørnsen har i løpet av sin karriere hatt en utforskende holdning til sitt musikalske uttrykk. Hun har bl.a. samarbeidet med musikere som Tord Gustavsen og Ketil Bjørnstad og vært med i gruppene Kvitretten, Krøyt og Dadafon.

Besetning;
Kristin Asbjørnsen – vokal
Olav Torget – gitarer & vokal
Suntou Susso – kora & vokal

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev