Lørdag 02. nov 2024 kl. 20:00

Knut Reiersrud solo

Bærum Kulturhus / Rondo
Sandvika

I mer enn fire tiår har har Knut Reiersrud spilt sine gitarer på utallige scener og begeistret publikum – bokstavelig talt – verden rundt. Hans omgang med strengeinstrumenter – både musikalsk som visuelt – kan i konsertsammenheng være en skjellsettende opplevelse.

Kong Harald uttalte etter en Reiersrud-konsert i Sør-Afrika at han aldri tidligere hadde sett en musiker fysisk forsvinne inn i instrumentet sitt slik som Reiersrud. President Thabo Mbeki tilbød vår gitarist sørafrikansk pass – for å få et ekstranummer – på samme konsert….

Knut er en av Norges store instrumentalister, en virtuos på gitar, og en magiker på scenen. Tre store påstander, men som faktisk stemmer, alle tre. Han har gitt ut en rekke plater – både soloalbum og album med diverse konstellasjoner opp gjennom årene, der han har mottatt Spellemannprisen for 3 av dem, i tillegg til andre priser har han også mottatt en Dansk Grammy pris.

Knut er det selvsagte valget når de aller første konsertene holdes på Rondo, Tankens nye restaurant. I det intime og rustikke lokalet, kommer Kornstads totale musikalske nærvær godt fram. Vil du komme tett på en stor utøver som har spilt med legendariske artister som Dr John, Buddy Guy, Ricky Lee Jones og David Lindley er dette den perfekte kvelden for deg.

Denne kvelden kan du oppleve Knut spille blues, folkemusikk, indisk eller afrikansk i tillegg til sjangerfri improvisasjon. Med et arsenal av ulike gitarer gir han i sine solokonserter en reise i strengemusikkens geografi. Med blues i ryggraden – etter læretid i Chicago og New York med folk som Dr John og Buddy Guy – er Knut Reiersrud alltid innstilt på levere varene 110 prosent.

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev