Lørdag 15. okt 2022 kl. 14:00

Kelly Dickson Quartet

New Orleans Workshop Jazzclub / Glasshuset, Oslo Konserthus
Oslo

Utvalgte lørdager arrangeres det Jazzkafé i vårt lyse og luftige glasshus som «svever» over Munkedamsveien. Her får du mulighet til å oppleve ulike band, i et mindre og intimt format, i tillegg til en rekke spennende vokalister og musikere fra ulike sjangre innen jazz. Samtidig kan du nyte mat og drikke i hyggelig lag med andre jazzelskere. Dørene åpner kl. 13.00, bandene spiller fra kl. 14.00 til ca. 16.00 inkl. pause.

En etage opp fra billettluken. Trapp eller heis. Bord og stoler med unummerert plassering. Man kan kjøpe et utvalg av påsmurt, bakverk og kake fra baren. Vi ønsker å redusere matsvinn, det er derfor et begrenset utvalg og antall. Det kan forekomme at det vil bli utsolgt for noe av mattilbudet før konserten starter.

KELLY DICKSON QUARTET

Kelly Dickson vokal

Magne Arnesen piano

Roar Skjelbred bass

Freddy Augdal Wike trommer

For Kelly Dickson, født i Nord Irland og oppvokst i Leeds, var det klart at sang og musikk skulle bli en del av livet fra tidlig alder. Jazz og funk sto i fokus og hun ble raskt godt etablert i jazzmiljøet i England Hun fulgte så opp med å studere musikk på jazzlinja til Leeds College of Music og senere Middlesex University.

Kelly debuterte med jazzplaten ‘Vocal Point’ i 2003. Platen ble spilt inn i New York og hun hadde med seg bl.a den meget respekterte saxofonisten George Garzone. Dette samarbeidet fortsatte og i 2007 reiste hun tilbake til New York, da med sin partner Werner Kristiansen som musikalsk leder på gitar, og spilte inn `Doodlin’ med Garzone og hans trio

Kelly har inntatt scenen på steder som Ronnie Scotts, Jazz Cafe, the Troubadour og Hippodrome i London, samt festivaler som Glastonbury, the Big Chill og kanskje høydepunktet; som oppvarmingsband for John Legend på Dubai Jazz Festival.

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev