Søndag 20. mai 2018 kl. 20:00

Katarina Lunde + Rot

Tik Records / Chagall
Bergen

Tik Records og Chagall presenterer:
Katarina Lunde + Rot i skjønn harmoni den 20. mai på Chagall!

Katarina Lunde:
Sekstetten, «Katarina Lunde», komponerer og spiller jazzpop som bør treffe de fleste av oss. Enten du setter pris på musikalsk finesse, eller lengter etter en solid melodi så er disse låtene svært lette å like. Harmoniske og rytmiske overasskelser lurer rundt hvert hjørne og trekker lytteren med seg gjennom finurlige komposisjoner. Frontfigur, Katarina, sin fløyelsmyke stemme er alltid til stede og balanserer det hele på elegant og behagelig vis.

Sekstetten, som består av av medlemmer fra band som Seven Impale, Shaman Elephant, Kongle og Ossicles foruten Katarina selv, er nå klar for sin debut EP! Denne slippes ettersigende på bergensselskapet Tik Records den 18. mai, vær beredt!

Følg Katarina Lunde på Spotify > https://spoti.fi/2HrIx20

Rot:
Noen ord er så kjekke at de har flere meninger. Noen sjangre er så rotfesta at de lar seg skapes på nytt og blandes med andre uten å miste sin egenart. Vi er bandet Rot.
Bandet spiller nyskrevne låter av Jannike Svensvik. Låtene har rot i den tradisjonelle folkemusikken, men har også en egenart i sin nyskapende karakter. Medlemmene i bandet har ulik musikalsk bakgrunn, og lik kjærleik til musikken. Prosjektet blei skipa til etter flere år med vennskap, noe som er med på å skape rom for utforskning, innovasjon og erfaring. Musikken har en driv og viderefører seg selv gjennom arrangementer fylt av rytmiske og tonale krumspring. Virkemidler som humor og musikalske klisjeer går igjen i skjønn forening med ung og fremoverretta skaperkraft.

Jannike har tidligere vært engasjert i ulike folkemusikalske prosjekter. Resten av bandet er kjent fra band som for eksempel Shakai, Yuma Sun og Molecules innenfor jazz og den mer rytmiske sjangeren.

Hør Rot her > https://www.youtube.com/watch?v=hGQDLty_3WE

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev