Torsdag 30. apr 2020 kl. 20:00

Kanaan + Aadland

Blå / Blå
Oslo

I kveld fremfører Kanaan med utvidet besetning hele Double Sun fra start til slutt!

Den norske powertrioen Kanaan spiller en kreativ blanding av eksplosiv psykedelia og jazzrock. Inspirert av kraut, tungrock og improvisasjon har trioen gjort seg bemerket som et sterkt og originalt liveband. Kombinasjonen av tunge riff, suggererende jammepartier og sterke melodier har vist seg å være en uslåelig kombinasjon og har resultert i applauderte konserter på en rekke etablerte scener og festivaler i både Norge og Europa.

Bandet slapp i Desember 2018 sitt debutalbum Windborne på El Paraiso Records. En utgivelse produsert av Per Borten (Spidergawd, Moving Oos m.fl) som viste bandet fra en tung psykedelisk og jazzet side. Albumet ble mottatt med gode kritikker og etterfulgtes av konserter i Norge og en lengre europeisk releaseturné i juni 2019.

Samarbeidet med El Paraiso skulle ikke lenge etter lede til et møte mellom Kanaan og den danske multiinstrumentalisten Jonas Munk (Causa Sui, Manual). Et kveldsmøte i studioet til Munk i Danmark resulterte i impro-albumet “The Odense Sessions” som ble sluppet 14. februar 2020 til gode kritikker i inn- og utland. Nå er den hardtarbeidende trioen for andre gang i år albumaktuelle med den kommende studioskiva “Double Sun” som skal slippes på El Paraiso Records i april. Plata er oppfølgeren til Windborne fra 2019 og er et dokument som viser en kreativ og samspilt vennegjeng som utforsker en enda tyngre, større og enda mer psykedelisk og produsert side av sitt kunstneriske virke. Double Sun er spilt inn på Bjørn Klakeggs avsideliggende Sugar Road Studios i Sverige. Bjørn gjester også på gitar på albumet som er spilt inn og produsert av Roar Nilsen ( The Dogs m.fl).

AADLAND
Inspirert av eksperimentelle tungvektere som Dungen, Motorpsycho og Radiohead blåser Aadland originalt og ambisiøst fra seg med eksplosiv energi, psykedeliske improstrekk og forunderlig rockelyrikk.

Alder: 20 år

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev