Søndag 24. jan 2021 kl. 20:00

AVLYST Kampenjazz: Wako med Oslo strings Gratis strømmekonsert

Kampenjazz /

Siden vi fortsatt ikke kan møtes på Cafeteatret for å høre musikk sender vi musikken hjem til deg. Du kan se og høre konserten uten å løse billett. En nyttårsgave fra oss til dere mens vi venter på at vi igjen kan nyte musikk i samme rom, den flotte salen på Cafeteatret.
Du finner konserten på https://www.facebook.com/events/826655194552301/
og på kampenjazz.no

Bárður Reinert Poulsen: bass, Kjetil André Mulelid: piano, Simon O. Albertsen: trommer, Martin Myhre Olsen: altsaksofon, Kaja Constance Rogers: fiolin, Isa Caroline Holmesland: bratsj, Kaja Fjellberg Pettersen: cello
foto: Eyðun Müller Thomsen

Arrangementet vil åpne med en samtale mellom Johan Hauknes og noen av musikerne

Wako & Oslo strings og plata «Modes for All Eternity» er et kulturelt samarbeid mellom syv musikere med bakgrunn fra jazzlinja på NTNU i Trondheim og det klassisk utøvende miljøet i Oslo. En jazzkvartett sammen med en stryketrio. Nå får vi høre dem på Kampenjazz.
Visjonen er at musikken skal bygge broer mellom jazz og klassisk musikk. Med jazzkvartettens samspill og improvisasjon i bunnen, henter de inspirasjon fra komponister som Messiaen og Stravinskij og moderne kammerjazzprosjekter som Christian Wallumrød Ensemble og Alpaca Ensemble. Musikken består av skrevne og improviserte partier der de to ensemblene utfyller hverandre i et nyskapende og interessant lydbilde.
Jazzdans med Messiaens fugler?

www.kampenjazz.no https://www.facebook.com/Kampenjazz/ https://www.instagram.com/kampenjazz/

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev