Søndag 31. okt 2021 kl. 20:00

Kampenjazz: Tore Brunborg spiller Tore Brunborg

Kampenjazz / Nordic Black Theatre - Cafeteateret
Oslo

Martin Nodeland: gitar, Alexander Hoholm: kontrabass, Raymond Lavik trommer, Tore Brunborg: tenorsaksofon

Foto Käthe Øien

Tore Brunborg må i dag ses som en levende norsk jazzlegende. Helt siden vossingen slo igjennom med et brak i kvintetten som etter hvert fikk navnet Masqualero, og gjennom det skapte et vannskille i norsk jazz, har han vært en ledende stemme i norsk jazz. Listen over album saksofonisten har vært med på, i eget eller andres navn, er lang – svært, svært lang.

Hans liste over prosjekter og komponerte verk er nesten like lang. Helt siden han leverte «sjølvaste tingingsverket», verket «Tid», til Vossa Jazz i 1989, har han fortsatt å levere ny stor musikk. Sist hørte vi ham i duoen «Backcountry» med Steinar Raknes og i samarbeidet med Berit Opheim med prosjektet «Hildo».

Som Brunborg ble veivist i sine yngre dager av mentorer som Arild Andersen og Jon Christensen, slik har han selv vist vei og vært mentor for nye generasjoner jazzmusikere i flere år!

Lyden av nyere norsk jazzhistorie – det er lyden av Brunborg, det!

Pris:
230/150 (Studenter, medlemmer av klubben og Jazzforum)

Smittevernregler Vi følger myndighetenes smittevernregler og sørger for en trygg konsertopplevelse. • Alle, både medlemmer og andre, bes om å kjøpe billetter på TicketCo. Bare unntaksvis vil billetter selges i døra. • Det tilbys enkel mat og drikke. • Du bestiller og får servert mat og drikke ved bordet ditt. Betaling kun med kort eller Vipps. • Dørene åpner 19.30, konsertstart 20.15. Vi anbefaler alle å komme i god tid. • Hold smittesikker avstand også ved innslipp!

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev