Søndag 21. nov 2021 kl. 20:00

Kampenjazz Residerende kapellmester Ole Morten Vågan New Experience Quartet

Kampenjazz / Nordic Black Theatre - Cafeteateret
Oslo

Ole Morten Vågan har akseptert utnevnelsen som residerende kapellmester 2021, og er dermed den åttende musiker som kan føye tittelen res.kamp. til navnet sitt. Tre konserter med tre helt nye kombinasjoner – og med masse ny musikk.

Ole Morten Vågan: bass, Kaja Draksler: piano, Fredrik Ljungkvist: treblås, Jon Fält: trommer

Konserten er støttet av Norsk Jazzforum og CREOs vederlagsfond

Foto Käthe Øien

Som sin tredje og siste preken for jazzkjerka serverer årets residerende kapellmester oss en ny spennende kvartett.

Ljungkvist og Vågan fant tonen på albumet «Inland Empire» i fjor. Med Jon Fält har vi to svenske musikere som Vågan kjenner godt fra før – vi husker med glede kvintetten the Deciders der de to inngår. Slovenske Kaja Draksler er en like kjent musiker for de som følger med på den frie improviserte musikken i Europa. Sist samarbeidet hun med Vågan i prosjektsamarbeidet mellom kvartetten Hearth og Trondheim jazzorkester.

Nå kommer disse fire til Kampenjazz som en ny spennende kvartett, en kvartett som vil gi oss nye musikalske erfaringer.

Nytt band! Ny musikk! Nye erfaringer! Kampen Våganza!

Pris:
230/150 (Studenter, medlemmer av klubben og Jazzforum)

Smittevernregler Vi følger myndighetenes smittevernregler og sørger for en trygg konsertopplevelse. • Alle, både medlemmer og andre, bes om å kjøpe billetter på TicketCo. Bare unntaksvis vil billetter selges i døra. • Det tilbys enkel mat og drikke. • Du bestiller og får servert mat og drikke ved bordet ditt. Betaling kun med kort eller Vipps. • Dørene åpner 19.30, konsertstart 20.15. Vi anbefaler alle å komme i god tid. • Hold smittesikker avstand også ved innslipp!

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev