Søndag 26. sep 2021 kl. 21:00

Kampenjazz: Residerende kapellmester Ole Morten Vågan Grønland Quartet

Kampenjazz / Nordic Black Theatre - Cafeteateret
Oslo

Ole Morten Vågan har akseptert utnevnelsen som residerende kapellmester 2021, og er dermed den åttende musiker som kan føye tittelen res.kamp. til navnet sitt. Tre konserter med tre helt nye kombinasjoner – og med masse ny musikk.

Ole Morten Vågan: bass, Paal Nilssen-Love: trommer, Kalle Moberg: trekkspill, Per Texas Johansson: treblås
Konserten er støttet av Norsk Jazzforum og CREOs vederlagsfond

Foto: Käthe Øien

I løpet av tre dager i slutten av september arrangerer det en bredspektret festival med improvisert musikk i Grønland kirke. Festivalen avsluttes med en Kampenjazz-konsert, en konsert der alt kan skje. Vågan tar med seg musikere fra Grønland kirke og skaper noe helt Kampen-nytt denne kvelden!

Det blir unikt, tilgjengelig bare denne ene gangen. På Kampenjazz! Men hva det blir vet bare den som er på plass denne dagen! Det er her det skjer!

Konserten arrangeres i et trepartssamarbeid med Grønland kirke og Caféteatret.

Hørt’n før? Garantert ikke!

Pris:
230/150 (Studenter, medlemmer av klubben og Jazzforum)

Smittevernregler Vi følger myndighetenes smittevernregler og sørger for en trygg konsertopplevelse. • Alle, både medlemmer og andre, bes om å kjøpe billetter på TicketCo. Bare unntaksvis vil billetter selges i døra. • Det tilbys enkel mat og drikke. • Du bestiller og får servert mat og drikke ved bordet ditt. Betaling kun med kort eller Vipps. • Dørene åpner 20.30, konsertstart 21. Vi anbefaler alle å komme i god tid. • Hold smittesikker avstand også ved innslipp!

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev