Søndag 12. sep 2021 kl. 20:00

Kampenjazz Maridalen

Kampenjazz / Nordic Black Theatre - Cafeteateret
Oslo

Anders Hefre: saksofoner, klarinett, Jonas Kilmork Vemøy: trompet, Andreas Rødland Haga: kontrabass

Foto Jørgen Nordby

Maridalen er ikke bare et vakkert område, det er også en vakker jazztrio fra Oslo, begge med navn fra ungpiken Margareta fra Antioka i Tyrkia. Trioens første plate, utgitt i mars i år, ble spilt inn i trekirken i Maridalen, en kirke fra 1888. Det er musikken derfra vi nå skal få høre i den åtte år yngre Kampenkjerka.

Trioen startet som en mulighet til å øve sammen. De tre medlemmene fant tonen i samklangen av kontrabass, trompet og treblås. I tillegg hadde de tre også en felles forkjærlighet for svensk jazz, for minimalistisk filmmusikk og for fransk impresjonisme. Det kan bli vakker musikk av slikt. Kammermusikalsk skjønnhet!

Fra et felles startpunkt utvikler trioen et musikalsk rom som tar tak i ulike stemninger og skaper små fortellinger. Sammen ser de tre det vakre i det patinerte og upolerte, i knirket fra treverket og klirret fra gammelt metall. Den fysiske lyden og lukten av den blir en del av uttrykket. Hva er da mer naturlig enn at de kommer til jazzkjerka på Grønland?

Vakker, smygende, undulerende som Maridalen!

Pris:
230/150 (Studenter, medlemmer av klubben og Jazzforum)

Smittevernregler Vi følger myndighetenes smittevernregler og sørger for en trygg konsertopplevelse. • Alle, både medlemmer og andre, bes om å kjøpe billetter på TicketCo. Bare unntaksvis vil billetter selges i døra. • Det tilbys enkel mat og drikke. • Du bestiller og får servert mat og drikke ved bordet ditt. Betaling kun med kort eller Vipps. • Dørene åpner 19.30, konsertstart 20.15. Vi anbefaler alle å komme i god tid. • Hold smittesikker avstand også ved innslipp!

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev