Søndag 07. mar 2021 kl. 20:00

AVLYST Kampenjazz: Kongle Trio

Kampenjazz / Cafeteateret
Oslo

Siden vi fortsatt ikke kan møtes på Cafeteatret for å høre musikk sammen sender vi musikken hjem til deg. Du kan se og høre denne konserten uten å løse billett. En gave fra oss til dere mens vi venter på at vi igjen kan nyte musikk i samme rom, den flotte salen på Cafeteatret. Fra og med 14. mars vil man måtte kjøpe billett for å få adgang til våre nettkonserter.
Kongle trio er:
Liv Andrea Hauge: piano, Øystein Skjelstad Østensen: kontrabass, Veslemøy Narvesen: trommer og sag. Foto Margit M Omholt
Sammen på scenen skaper musikerne i Kongle Trio et lekent og fritt musikalsk univers. Trioen gir plass til det skjøre og vakre, samtidig som sansen for beat, låtstruktur og utforsking av teksturer reflekteres i musikken. Samspillet er alltid i fokus, basert på en delt nysgjerrighet for mulighetene i et akustisk trioformat og for melodisk friimprovisasjon.
Trioen startet å spille sammen i 2019 etter at de tre møttes på Norges musikkhøgskole. Det klaffet både musikalsk og sosialt fra første stund, og siden har trioen spilt så ofte det har bydd seg en mulighet. Det er også plass til humor og sceneshow; det skal være gøy å spille, og minst like moro å høre på!
Trioen er ett av fire band i finalen i JazzINTRO – Norsk jazzforums lanseringsprogram for unge musikere. Etter diverse utsettelser vil vil finalen arrangeres i slutten av april. Vi blir ikke overrasket dersom Kongle trio går av med seieren!
Og alle kongler gleder seg!

Strømmen finner du her:
https://www.facebook.com/Kampenjazz
https://www.facebook.com/groups/17456698016
https://www.youtube.com/channel/UCoX9ySjt6L9RypXwJydMVog

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev