Søndag 05. des 2021 kl. 20:00

Kampenjazz Haltli & Apneseth

Kampenjazz / Nordic Black Theatre - Cafeteateret
Oslo

Frode Haltli: akkordeon, Erlend Apneseth: hardingfele og fiolin

Foto Haltli: Knut Bry Foto Apneseth: Peter Purgar

Frode Haltli og Erlend Apneseth spilte som duo første gang på Kongshaugfestivalen i 2019, og nå kommer de til oss på Kampenjazz. Erlend Apneseth – en av Norges mest kjente hardingfele-spillere – arbeider tillegg til egne prosjekter med flere ensembler i mange musikalske sjangre. Frode Haltli beveger seg like lett og musikalsk i alle musikalske sammenhenger. Haltli er alltid spennende å la seg inspirere av..

Vi har hørt de to sammen i Haltlis store ensemble Avant Folk, og ikke minst har vi nytt deres musikkskaping sammen i Apneseths trio forsterket med Haltli, en trio som fikk Spellemann i Åpen klasse i 2019 for albumet «Salika, Molika».

Samtidsmusikalsk tapning av folkemusikk eller folkemusikalsk tapning av samtidsmusikk?

Ja takk, begge deler!

Pris:
230/150 (Studenter, medlemmer av klubben og Jazzforum)

Smittevernregler Vi følger myndighetenes smittevernregler og sørger for en trygg konsertopplevelse. • Alle, både medlemmer og andre, bes om å kjøpe billetter på TicketCo. Bare unntaksvis vil billetter selges i døra. • Det tilbys enkel mat og drikke. • Du bestiller og får servert mat og drikke ved bordet ditt. Betaling kun med kort eller Vipps. • Dørene åpner 19.30, konsertstart 20.15. Vi anbefaler alle å komme i god tid. • Hold smittesikker avstand også ved innslipp!

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev