Søndag 14. nov 2021 kl. 20:00

Kampenjazz Eyolf Dale Solo

Kampenjazz / Nordic Black Theatre - Cafeteateret
Oslo

Foto:Maarten Moojiman

Det var en gang at Eyolf Dale var en av de unge lovende. Slik er det ikke lenger. I dag har Eyolf Dale, med egne prosjekter som Wolf Valley og sin egen trio, plassert seg øverst på mange favorittlister. Men hans soloprosjekter står kanskje fram som noen av hans ypperste. Lytt bare til hans to «Interludes»-album.

Å spille solo er noe av det mest krevende en kan gjøre som improviserende musiker, allikevel er det et musikalsk «hjem» for Dale. Det er her all hans musikk kommer fra, om det er triomusikk, orkestermusikk eller større verk. Soloformatet gir motstand og motivasjon til å strekke seg enda lengre. Det er ti år siden han slapp sin første soloskive. Det var starten på en reise innover i musikken, inn der han fant kimen til sin musikk for større besetninger.

Han vender stadig tilbake til slik «alenespilling». Han sier selv: – Forespørselen fra Kampenjazz gjorde meg akutt inspirert! Jeg skal bruke høsten til å kna frem et uttrykk – til å finne rette motstanden og strekke meg lengre. En musikalsk favorittsyssel!

En musikalsk favoritt, kort og godt!

Solo, solo, solo … Eyolf!

Pris:
230/150 (Studenter, medlemmer av klubben og Jazzforum)

Smittevernregler Vi følger myndighetenes smittevernregler og sørger for en trygg konsertopplevelse. • Alle, både medlemmer og andre, bes om å kjøpe billetter på TicketCo. Bare unntaksvis vil billetter selges i døra. • Det tilbys enkel mat og drikke. • Du bestiller og får servert mat og drikke ved bordet ditt. Betaling kun med kort eller Vipps. • Dørene åpner 19.30, konsertstart 20.15. Vi anbefaler alle å komme i god tid. • Hold smittesikker avstand også ved innslipp!

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev