Lørdag 09. des 2023 kl. 16:00

Kallerdahl/Lindgård/Ward

Oslo Jazzforum / Oslo Jazzforum/ Herr Nilsen
Oslo

Kallerdahl/Lindgård/Ward består av pianist Fabian Kallerdahl (GBG), kontrabassist Albin Lindgård (Paris) og trommeslager Ossian Ward (CPH). Etter å ha spilt sammen i andre konstellasjoner tidligere, strålte trioen sammen i august 2020 for å spille en hel helg på Unity Jazz Club i Gøteborg. Etter denne helgen på Unity ble de umiddelbart booket til å spille enda en helg. I november vendte trioen tilbake til Unitys scene og gjorde et siste stopp på sin siste turné i 2020.

Deres siste konserter fra Unity ble foreviget og høsten 2021, i forbindelse med deres turné, ble plata gitt ut både på vinyl og digitalt. Lyden er mikset av anerkjente Åke Linton i det svenske grammofonstudioet, også kjent som fjerde medlem av Esbjörn Svensson Trio (E.S.T.), mastret av Hans Olsson Brookes, og albumet «Live at Unity» er utgitt på plateselskapet HOOB rekorder. Plata vil være unik i sitt slag da materialet består av innspillinger fra en kort periode da livemusikk var mulig i pandemiåret 2020. Det er også den første live-platen fra Unity Jazz, som har blitt et viktig landemerke for livejazz i Sverige.
Musikken er en blanding av egen musikk, standardrepertoar og en rekke poplåter fra 60- og 70-tallet, som er omgjort til jazztrioformat. Spillet er våkent, uforutsigbart og lekent – med andre ord veldig live! Trioen gleder seg til å dele sin musikk, nærhet og energi med publikum.

Fabian Kallerdahl – piano
Albin Lindgård – bass
Ossian Ward – trommer

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev