Fredag 31. mar 2023 kl. 18:00

JUNO – Releasekonsert (supp. Mörmaid) | Yngling og 18+

Parkteatret / Parkteatret
Oslo

Slippkonsert! JUNO slipper sitt etterlengtede andrealbum «Myriad Path», beskrevet som en bitende, mørkere og heftigere oppfølger til deres tidligere utgivelser. Bandet feirer slippet med å spille plata i sin helhet på Parkteateret – gjør deg klar for en eksplosiv og energisk slippfest!

—–
▪️ Yngling (fri alder)
Billetter 100,- + avg.
https://www.ticketmaster.no/event/704615
Fri aldersgrense
Dørene åpner kl. 18.00

▪️ 18+
Billetter 270,- + avg.
I salg via Ticketmaster:
https://www.ticketmaster.no/event/704611
18-års aldersgrense
Dørene åpner kl. 21.00
—–

JUNO har etablert seg som et solid liveband innenfor den europeiske musikkscenen, med over et hundretalls konserter og festivaler over hele kontinentet. Den uvanlige besetningen – med to vokalister, tenorsaksofon, kontrabass og trommer – gir musikken et umiskjennelig og karakteristisk preg. Dansbare grooves og kompleks rytmikk møter melodiøse refreng og et eksperimentelt tonespråk, med rap og fengslende improvisasjon.

Idet JUNO debuterte med singelen Mike i 2020, var de allerede et av landets mest ettertraktede liveband. Bandet utmerket seg blant annet på både By:Larm og Trondheim Calling, og ble også valgt ut til å representere Norge i showcase-festivalen Nordic Jazz Comets i 2022. Debutalbumet «Young Star» (Jazzland Recordings) fikk enormt gode anmeldelser fra norsk og utenlandsk presse, og nå er JUNO endelig tilbake med ny musikk. Bli med på feiringen!

—–
Support: Mörmaid
Mörmaid er en konstant utforskende skikkelse i elektropopens verden, og en ustoppelig kraft mellom det eksperimentelle og det fengende. Med en sterk sans for rytmisk energi og harmonisk driv, personlige tekster og en eterisk stemme, skaper Mörmaid musikk som er hypnotisk, følsom og med en uimotståelig puls, som tar deg til fange.

I fjor høst ga Mörmaid ut sin andre EP, «Push Pull».
Lytt til den her: https://spoti.fi/3KowCkU

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev