Fredag 28. apr 2023 kl. 19:00

JUNO – Releasekonsert (supp. Monstera)

Lokal Scene / Lokal Klubb
Trondheim

— dørene åpner 19:00
— konsertstart 20:00
— 300 / 250 kr
— id 20
🎫 lokal.bar/billetter
💡 lokal.bar/praktisk

——— JUNO
Slippkonsert! JUNO slipper sitt etterlengtede andrealbum «Myriad Path», beskrevet som en bitende, mørkere og heftigere oppfølger til deres tidligere utgivelser. Bandet feirer slippet med å spille plata i sin helhet på Lokal Klubb – gjør deg klar for en energisk slippfest!

JUNO har etablert seg som et solid liveband innenfor den europeiske musikkscenen, med over et hundretalls konserter og festivaler over hele kontinentet. Den uvanlige besetningen – med to vokalister, tenorsaksofon, kontrabass og trommer – gir musikken et umiskjennelig og karakteristisk preg. Dansbare grooves og kompleks rytmikk møter melodiøse refreng og et eksperimentelt tonespråk, med rap og fengslende improvisasjon.

Idet JUNO debuterte med singelen Mike i 2020, var de allerede et av landets mest ettertraktede liveband. Bandet utmerket seg blant annet på både By:Larm og Trondheim Calling, og ble også valgt ut til å representere Norge i showcase-festivalen Nordic Jazz Comets i 2022.

Debutalbumet «Young Star» (Jazzland Recordings) fikk enormt gode anmeldelser fra norsk og utenlandsk presse, og i 2023 er JUNO endelig tilbake med ny musikk. Bli med på feiringen!

——— MONSTERA
Trompetist Ola Lømo Ellingsen forener sine referanser til klubbmusikk, elektronika og jazz i sitt fremadstormende band MONSTERA. Bandet består av et knippe meget spennende musikere på den unge norske jazzscenen som alle har bakgrunn fra Jazzlinja ved NTNU i Trondheim. Med dansbare rytmer, lekende improvisasjoner, spenstige melodier og drømmende lydlandskap bringer sekstetten “dancefloor-jazz” til scena. 28. april slipper MONSTERA sitt selvtitulerte debutalbum på Fjordgata Records.

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev