Mandag 28. des 2020 kl. 21:00

Julejam med Vestfold jazzensemble

Urijazz / Støperiet
Tønsberg

Julejammen på Hotel Klubben var et begrep i Tønsberg gjennom 80- og 90-tallet og langt inn på 2000-tallet. Det vokste knapt nok opp ungdom her i byen som ikke var innom Julejammen et år eller flere. En god tradisjon på 1. juledag både for de som bodde i Tønsberg, og de som kom hjem fra studier til jul. Inn på 2000-tallet var ikke Julejammen så populær lenger, men i forbindelse med 40-årsjubileet starta vi opp en Julejam-revival. I Vestfold Jazzensemble sitter en rekke unge musikere fra Vestfold, og de har fått regien for kvelden, som starter som vanlig med «Julekveldsvisa». Ensemblet ble etablert i 2013. Som musikere i den yngre generasjonen i dag, har man med seg impulser fra flere musikksjangere inn i sine ulike band og prosjekter. Denne kvelden vil nok gi mange eksempler på det. Vi får høre bandet samlet, vi får høre mindre grupper, og vi håper det blir en jamsession av godt, gammelt slag. Herved er musikere i Vestfold invitert.

Vestfold jazzensemble ledes av Magnus -Murphy Joelson, Petter Asbjørnsen og Arne Martin Nybo.

Restriksjoner/praktisk info:
Billetter refunderes kun ved avlyst konsert.
Konserten arrangerer med respekt for myndighetenes smittevernregler. Støperiet er et romslig lokale med god plass i sal og inngangsparti.
Hvis dere er flere som ønsker å sitte sammen er det fint om dere kjøper billetter i en samlet bestilling. Dette for at vi skal kunne fordele publikum best mulig i hht. smittevernhensyn.

Når du kommer på konsert:
Dørene åpner: 19.45. Du og ditt følge vil bli vist til plassene deres.
Konsertstart: 21.00
Vi ber om at våre gjester kommer i god tid for å hindre kødannelse ved inngangen, husk å holde avstand til andre gjester.

Covid-19 og smitteverntiltak:
Vi forsikrer deg om at det trygt å gå på konsert hos oss, vi følger alle myndighetenes retningslinjer. Vi oppfordrer samtidig vårt publikum om også å følge retningslinjene, og påse følgende: Hold avstand, sørg for god hånd- og hostehygiene (hånddesinfeksjon er tilgjengelig ved inngangene), samt hold deg hjemme hvis du er syk. Det er ikke tillatt å flytte på bord eller stoler. Personer kan bli bedt om å forlate stedet ved brudd på smittevernreglene.

Velkommen til en stemningsfull konsert!

BILLETTER KR 300
URIJAZZ-MEDLEM KR 250
URIJAZZ-UNGDOM GRATIS

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev