Torsdag 20. apr 2023 kl. 19:00

Judith Hill

Cosmopolite / Cosmopolite
Oslo

«Hvis du lengter etter en nålevende soulsanger som kan løfte taket og virkelig synge, så vil Judith Hill garantert ikke skuffe deg.» – BLACK GROOVE

Judith Hill er koristen til noen av nåtidens største stjerner som har tatt steget frem til lyskasterne og overbevist publikum og kritikere med sin enigmatiske utstråling og glitrende soulstemme.

Hill fikk internasjonal oppmerksomhet av sin fremførelse under Michael Jacksons minnestund og da hun sang duetten «I Just Can’t Stop Loving You» under hans This Is It turne. «Å iaktta Michael Jackson åpnet øynene mine og jeg så hva det er å være en ekte artist» har Hill sagt om tiden på turneen.

Som protesje av Prince har Hill vært bakgrunns sangerinne på hans konserter og sammen spilte de inn hennes kritikerroste soloalbum Back in Time fra 2015. På bakgrunn av å ha samarbeidet med både MJ og Prince var Hill med i dokumentaren «20 feet from Stardom» som handlet om nettopp å være bakgrunns sanger for noen av de største artistene i vår tid.

«Baby I’m Hollywood» er Hills siste utgivelse og handler ifølge artisten selv om aksept av sin egen historie og å ikke skjule hvem hun er. Hill er vokst opp i LA og har japansk mor og afro-amerikansk far. Moren Michiko og faren Robert (Peewee) møttes i et 70-talls funk band. Begge foreldrene bidrar i «Baby I’m Hollywood» og står på scenen sammen med datteren under konserten på Cosmopolite – Michiko på keyboard og Peewee på bass!

“Albumet er en kraftig deklamering av talent… vakkert, genuint og uforglemmelig» – ROCK AND BLUES MAGAZINE

Line up:

Judith Hill – vokal / keyboard / gitar
Michiko Hill – keyboard
Peewee Hill – bass
John Staten – trommer

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev