Lørdag 17. sep 2016 kl. 14:00

Jubileumscafé med Akershus Ungdomsjazzorkester og Ski Storband

Ski Storband / Folkets Hus i Ski
Ski

Mens Rådhusteatret i Ski er under ombygging, legger vi storbandcaféen vår til Folkets Hus, et tradisjonsrikt forsamlingshus på vestsiden av Ski! Det var her alt foregikk før Rådhusteatret ble bygd – teater, revy, kino – og stedet er veldig mye brukt i dag også.

Velkommen til vårt faste publikum og nye fans fra Finstad, Rosenlund og Hebekk!

Akershus Ungdomsjazzorkester (AUJO) består av 11 glade musikere mellom 14 og 19 år som spiller saksofoner, messing, piano, gitar, bass og trommer. De har spilt sammen i to år, og det aller beste det vet bortsett fra å øve, er å spille konserter.

AUJO spiller for det meste groovy og melodiøs musikk laget av Gillespie, Coltrane og Miles. Innimellom kliner de også til med en og annen sjølskreven snutt, eller noe annet nytt og norsk. AUJO gleder seg stort til å spille i Ski, og tar med seg både musikalsk leder Shannon Mowday og et knippe rykende ferske låter som garantert vil sette grooven i godfoten!

Ski Storband avgir ett helt sett til AUJO, slik at det på caféen blir ett sett med hvert storband!

Ski Storbands storbandcaféer er ordinært en konsertarena hvor vi til tider kan være litt løsere i snippen, og hvor vi vil få anledning til å presentere musikk som bandet jobber med «akkurat nå». Årets storbandcaféer markerer bandets 40. år og vil alle som en være en jubileumscafé!

Ski Storband ledes av bandets faste musikalske leder – Biørn Barlo.

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev