Onsdag 25. okt 2023 kl. 20:00

Joakim Rainer Trio

Vadsø Jazzklubb / Kooperativet
Vadsø

I en pianotrio bor nærmest alle muligheter og derfor er Joakim Rainer Trio så engasjerende å lytte til. Den klassiske jazzoppstillingen er med kontrabass og trommer, og rollene er lett omskiftelig. Rytmeseksjon kan i dette lille formatet kan være bærende melodisk, og pianoet kan gjøre seg smalt – drive, jage og groove. Sammen kan de lage nær og nydelig musikk med alle sensorer på eller bygge opp til den forløsende stormen. Joakim Rainers trio er et nytt og friskt tilskudd til denne stolte tradisjonen som går helt tilbake til jazzens opphav.

Joakim Rainer er oppvokst i Bodø og traff sine medmusikanter på NTNU i Trondheim. Med nylig avsluttede jazz- og komposisjonsstudier der, en inspirerende adresse i Berlin og med fersk debutplate er det en energirik trio som skal overbevise Nord-Norge at jazz er gøy med turné i høst! Som de gjorde når bandet vant Jazzintros gjeve pris «Årets unge jazzmusikere” i 2022! Juryen, som består av kjente norske jazzmusikere, berømmet bandets spennende harmoni og rytmikk. Også overskuddet og lekenheten i samspillet, og dialogen imellom musikerne ble trukket fram i begrunnelsen.

Du trenger ingen forkunnskap for å nyte denne musikken, her er det bare å være tilstede og åpne opp. Åpen til det spontane og lekne, det melodiske og rytmiske, til det nakne og pompøse! Joakim Rainers trio gir deg energifull jazz med dype røtter.

Medvirkende:
Joakim Rainer Petersen – piano
Alexander Riris – kontrabass
Rino Sivathas – trommer
Eivind Steinholm – lyd

Dørene åpner klokken 19:30. Konsertstart: 20:00

Medlemskap i Vadsø Jazzklubb gir gratis inngang til denne konserten (!)
NB! Konserten vil ha sitteplasser.

Konserten presenteres i samarbeid med Nordnorsk Jazzsenter, Norsk Jazzforum og JazzIntro.

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev