Lørdag 21. mai 2022 kl. 16:00

Jesse van Ruller trio

Oslo Jazzforum / Oslo Jazzforum/ Herr Nilsen
Oslo

Jesse van Ruller er en nederlandsk jazzgitarist, komponist og dosent som i 1995 som første europeer vant den prestisjefylte Thelonious Monk Award. I tillegg til å lede sin egen Jesse van Ruller Trio og delta i diverse andre prosjekter, har han spilt med mange storheter i jazz, blant annet Pat Metheny, Seamus Blake, George Duke, Toots Thielemans, Peter Erskine, Joe Lovano, Mike Stern, Philip Catherine, Roy Hargrove og Christian McBride.
For denne triokonserten på Herr Nilsen vil Jesse van Ruller ha med seg bassist og pedagog Daniel Franck (S) og trommeslager, orkesterleder og komponist Jeppe Gram (DK).
Daniel Franck vil for flere av Herr Nilsens gjester være et kjent navn og mange har sikkert også hørt ham spille på jazzklubber i København, f eks JazzCup eller Jazzhus Montmartre. Han er en av de mest benyttede kontrabassister innen dansk jazz.. Han har turnert og spilt med både internasjonale og danske stjerner som Stacey Kent, Caroline Hendersons, Carsten Dahl, Kurt Rosenwinkel, Johnathan Blake for å nevne noen få.

Jesse van Ruller (NL) – gitar
Daniel Franck (S) – bass
Jeppe Gram (DK) – trommer

Oslo Jazzforum arrangerer. Konserten støttes av Oslo Kommune og Kulturrådet.
Vi tar smittevern på alvor, og regner med at du gjør det samme!

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev