Søndag 30. okt 2022 kl. 18:00

Jazzmesse Stathelle kirke

Stathelle menighetsråd / Stathelle kirke
Stathelle

Den internasjonalt kjente klarinettisten Felix Peikli spiller på jazzmessen i Stathelle kirke søndag 30.oktober 2022 kl.18:00. Sammen med Peikli kommer Marie Pihlstrøm Frostlid (sang) og Thor-Erik Fjellvang (piano). Gratis inngang.

FELIX PEIKLI er født og oppvokst i Oslo, men har senere flyttet til New York. Han har fått en rekke priser, bl.a. Oslo bys kunstnerpris, og har spilt med berømte jazznavn som Wayne Shorter, Chick Corea og Marcus Miller. Sistnevnte var inkludert på Felix’ kritikerroste debut album “Royal Flush” (2014). Han har spilt på jazzscener- og festivaler over hele verden og er også ambassadør for “Playing for a Future” som fasiliterer musikkundervisning og instrumenter til barn og unge i de fattigste delene av verden.
«A star, basically» Ben Ratliff, New York Times

MARIE PIHLSTRØM FROSTLID er sanger og sangpedagog fra Oslo. Hun har 20 års erfaring med å jobbe med profesjonelle artister, skuespillere og studenter i de fleste rytmiske sjangere. Frostlid har sunget og veiledet profesjonelt siden 2001, og har medvirket i mange tv- og teaterproduksjoner som ansvarlig sangpedagog. De siste 15 årene har hun jobbet hovedsakelig med profesjonelle utøvere, bl.a. Maria Mena og Oslo Gospel Choir.

THOR-ERIK FJELLVANG er pianist, komponist, kapellmester og arrangør. I løpet av over 20 år som profesjonell musiker har han delt scene i studio, på TV og på scener landet over med en lang rekke norske artister – og dessuten en rekke internasjonale, gjennom opptredener med KORK på Nobelkonserten 2010-2011. Thor-Erik har bred erfaring som orkesterleder, musikalsk ansvarlig og pianist fra høyt profilerte TV-produksjoner: Kvelden før kvelden, Showbiz, Topp 10 (NRK) samt Skal vi danse og Håp i ei gryte (TV2)

Pris:
Gratis

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev