Lørdag 15. jun 2019 kl. 15:00

Jazzkafè med Kjell G. Haugen Trad Band

Tønsberg Jazzklubb / Quality Hotel Tønsberg (Oseberg)
Tønsberg

Stokstad/Jensen Trad. Band har helt siden 1962 vært blant de mest kjente og populære tradisjonelle jazzorkestrene. Etter en periode på 80 og 90-tallet da samspillet ble lagt ned, ble bandet gjenforent i år 2000. Gjennom sitt lange liv har orkestret oppnådd en formidabel popularitet og spilt land og strand rundt, og opptrådt på en rekke festivaler I inn- og utland. Bandet har deltatt i mange TV- og radiosendinger og har spilt inn en rekke LP-plater og CD-er. Orkesteret og dets musikere har vunnet flere priser, bl.a. ”Spellemannsprisen”. Det er en kjent sak at begrepet GLA’JAZZ ble lansert av Stokstad/Jensen i forbindelse med en LP med nettopp det navnet.
Bjørn Stokstad og Tore Jensen har begge sluttet i bandsammenheng, men ytret i 2015 et sterkt ønske om at bandet reetableres under navnet Kjell G. Haugen Trad Band og fremstå innen samme stil som tidl.Stokstad/Jensen Trad. Band.

Besetningen er: Petter Falch (trompet), Christian Frank (klarinett, tenorsax), Kjell G. Haugen (trombone), Roy Hellvin (piano), Svein Gusrud (bass) og Kjetil Lønborg Jensen (trommer)(sønn av Tore Jensen)

Pris:
Medlemmer kr. 50,- / ikke medlemmer kr. 100,- / ungdom under 25 år gra

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev