Lørdag 13. apr 2024 kl. 13:00

JAZZKAFÉ – CLUB 3 Lillestrøm Jazzklubb

Lillestrøm Jazzklubb / Scene 5 - Lillestrøm Kultursenter
Lillestrøm

Alle gode ting er tre, sies det.
Tre må man altså være – akkurat som gjengen i Club 3. Den eventyrlige vokalisten Marianne Ligaard Eriksen, den fingerrappe gitaristen Sverre Hanstad og den smarte bassisten Stig Adolfsen kommer til klubben vår og maler sanger fra The American Songbook på alle veggene.

Marianne kjenner du kanskje fra før. Hun har vært med i MGP og har sunget skikkelig fra seg der. Hun har jobbet mye i Waterfall Studio som korist for berømte stemmer og sunget så mye jazz hun har kunnet innimellom. Smart dame – med smart vokal.

Stig Adolfsen er slett ingen hvemsomhelst. Spiller både elektrisk bass og den digre akustiske varianten, samt i mange sjangere og band. Har spilt i musikaler som Chess, Phantom of the Opera og Spelemann på taket. Han har i tillegg medvirket i ca. 200-250 visekonserter/korkonserter og barneteaterforestillinger, -og en drøss jazzsammensetninger. Stig har også deltatt på en rekke studioinnspillinger. Sist han var å høre på Lillestrøm jazzklubb, var sammen med Øyvind Bremnes Compagnie. Full klaff. Bra spellemann på bass.

Sverre Hanstad vokste opp på 60-tallet og ble rundlurt av Jimi Hendrix og Peter Green til å begynne på gitaren. Og det gikk fort. Akkorder, soloer og smarte tricks satt snart som klistra.

Sverre lånte snart ørene sine til jazzen. Han hørte mye på Jim Hall, Pat Martino og Pat Metheny. Under studier ved NTH i Trondheim var han medlem i storband og mindre jazz- grupper. Parallelt spiller Sverre i band som briljerer med soul, funk og blues. Sverre har også deltatt på en del studioinnspillinger, så dette er en mann å stole på.

Club 3 kommer til Lillestrøm jazzklubb og dette er en dag for lite stress og mye blåtoner. Kom som du er, gled deg til opplevelsen og slå av en prat med gode jazzvenner.

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev