Lørdag 23. okt 2021 kl. 20:00

JazzIncubator – Lørdagspass – Tuvahalseband – «BAnnonunced – Miriam Kibakaya concept

Dølajazz - Lillehammer jazzfestival / Scndic Victoria Hotel
Lillehammer

er kan du få en kveld med innblikk i framtidas nordiske. Tre påfølgende hhv kl 20, 21 og 22.

Tuvahalseband er fem musikere med utspring fra Jazzlinja i Trondheim som spiller komposisjonene og tekstene til fiolinist Tuva Halse. Musikken hun har skrevet til prosjektet bærer preg av nordisk jazz, pop og klassisk kunstmusikk, og er inspirert av melodiøse musikere. Ensemblet befinner seg i en lydverden hvor det elektroniske møter det akustiske, og hvor det kalde og introverte møter det ekspressive og energiske. Fra det melankolske til det lekene – fra det melodiske til det åpne.

2BAnnounced er et band som ble startet på jazzlinja på Sund folkehøgskole i fjor. De blander sammen elementer fra jazz, hiphop og R&B, og er inspirert av artister som Erykah Badu, Lianne La Havas og Esperanza Spalding. Låtene består av sukkersøte akkordprogresjoner, fete hiphop-grooves, rå bassfills, og tekster om spøkelser, monstre og fortapelse, som til sammen blir fengende popsanger!

I denne atmosfæren finner vi lyden av den nordiske jazzscenen blandet med fengslende groove. Hjertet av musikken er listig og brakende, men kanskje mest av alt fortellende. Lytteren ønskes velkommen inn i et univers hvor ønsket er å bevege, både kroppen i takt med rytmen og det som rører seg i vårt indre. Bandet møttes på jazzlinja ved NTNU og spiller komposisjoner skrevet av vokalist Miriam Kibakaya. Bandet har spilt på steder som Nordic Showcase og Trondheim Jazzforum og flere steder

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev