Lørdag 15. aug 2020 kl. 13:30

Jazzcafe med Gunnar Nilsen Band

Tønsberg Jazzklubb /

Det er dessverre begrenset kapasitet grunnet korona-situasjonen og gjeldende smittevernregler.Det er derfor forhåndssalg av billetter og inngangsprisen er satt til kr.100 for medlemmer og kr.150 for ikkemedlemmer. Hotellet tilbyr bevertning, med en meny som er tilpasset koronasitasjonen.

Bassisten Gunnar Nilsen har vært sentral i jazzmiljøet i Kongsberg i en årrekke. Våren 2017 satte han sammen en nytt band til en jazzcafe på Kongsberg. Det låt så bra at mange ønsket et gjenhør. Bandet presenterer en swingende, tiltalende og melodiøs musikk. Publikum vil kjenne igjen melodier av Lee Morgan, Horace Silver og Clark Terry via den brasilianske trompeter Claudio Roditi til Beatles.
Gunnar Nilsen kommer fra Narvik, men er nå bosatt på Kongsberg. Han har erfaring fra storband, småband, pop og rockeband. Han har gjestet Tønsberg tidligere og da med Svante Thuresson og Østen Warnebring. Han var også en av gjestene på vårens «årsmøtekonsert». Gunnar har også lang erfaring som bassist i Drammen Dixielandband. Gunnar Nilsen Band er i høyeste grad et internasjonalt band, da både trompeter og saksofonist kommer fra Tyskland.

Pris:
kr.100 for medlemmer / kr.150 for ikkemedlemmer

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev