Søndag 10. des 2023 kl. 15:00

Jazzbarna inntar Sentralen

Improbasen / Sentralen
Oslo

10. desember er det sesongavslutning på Sentralen. Denne søndagen får vi bl.a. høre saxofonisten Elsa Johanna Lie, trombonisten Lydia Grønntun, bassisten Victor Sandvik, og trommeslageren Vilde Paulsen Tosterud. Disse får også besøk av musikalske venner fra fjern og nær, og kanskje får vi også en forsmak på tiden vi går i møte.

Vi har hatt en fantastisk høst på Sentralen, med hele 7 konserter der neste generasjon jazzmusikere har fått gå skikkelig i dybden, med fulle hus og stor entusiasme fra salen. Når vi nå oppsummerer sesongen, får vi smakebiter fra mye av dette, og en liten titt på hva vi har på tapetet for vårsesongen.

Improbasen har spesialisert seg på å presentere svært unge jazztalenter på høyt nivå, noe som har gjort Oslo til et internasjonalt sentrum for rekruttering av de yngste jazztalentene. Sentralen er lagt til Produksjonsrom 1, som har Steinway-flygel, og er svært godt egnet for kammerjazz. Improbasen er støttet av Kulturrådet, Sparebankstiftelsen DNB, Norsk jazzforum og Oslo kommune. Få med deg neste generasjon jazzmusikere!

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev