Søndag 26. nov 2023 kl. 15:00

JAZZBARNA INNTAR SENTRALEN

Improbasen / Sentralen
Oslo

Søndag 26. november er vi igjen klare på Sentralen. Denne dagen får vi høre saxofonisten Konrad Berge Neerland i spiss sammen med trombonisten Miriam Jiménez Franke. Miriam gjorde stor suksess på den nye festivalen Barnadjass í Mosó på Island i juni.

Det gjorde også pianisten Johanne Kurverud Storløkken, som utmerker seg mer og mer, og er i ferd med å plassere seg blant Improbasen’s mest markante profiler. Kvartetten kompletteres av Eira Slettevoll Ellingsen, som også gjorde en flott konsert på Sentralen tidligere i høst. Bandet spiller klassikere av bl.a. Cifford Brown, Miles Davis og Oliver Nelson.

Improbasen har spesialisert seg på å presentere svært unge jazztalenter på høyt nivå, noe som har gjort Oslo til et internasjonalt sentrum for rekruttering av de yngste jazztalentene. Denne gangen er konserten lagt til den ærverdige Forstanderskapssalen, så her er det plass til alle! Improbasen er støttet av Kulturrådet, Sparebankstiftelsen DNB, Norsk jazzforum og Oslo kommune. Gå ikke glipp av neste generasjon jazzmusikere!

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev