Søndag 27. nov 2022 kl. 15:00

Jazzbarna inntar Sentralen

Improbasen / Sentralen, Forstanderskapsalen
Oslo

Søndag 27. november er det de eldstes tur til å innta Sentralen, og denne konserten er en del av Improbasens nye ungdomssatsning!

Vi får høre saxofonisten Erin Dahl Gaare og vibrafonisten Lina Vindenes som er i gang med andre år på hver sin musikklinje i hovedstaden, sammen med den to år yngre trommeslageren Una Stenbråten Harildstad fra Kolbotn.

Med seg har de gitaristen Chun Aalund Møll og pianisten Sofie Zhang Larsen som går på videregående skole i Esbjerg på sydlige Jylland, og er med på flere talentsatsninger der.

Som om ikke dette var nok, har bandet denne gangen med seg den yngre bassisten Alva Salomon Grønning, som fosser fram som et lokomotiv, og bare de siste månedene har rukket å imponere publikum i Italia, Island, Stavanger og Bergen, og er klar en stor turné i Japan i slutten av februar.

Like før sommeren gjorde det dansk-norske bandet stor suksess på en turné i Danmark, der de spilte Tristano-låter. Nå er allerede et helt nytt repertoar på plass i litt åpnere landskap, der de drar nytte av Alva Salomon Grønning og Una Stenbråten Harildstads friske og årvåkne samspill.

Improbasen har spesialisert seg på å presentere svært unge jazztalenter på høyt nivå, noe som har gjort Oslo til et internasjonalt sentrum for rekruttering av de yngste jazztalentene. Denne gangen er konserten lagt til den ærverdige Forstanderskapssalen, så her er det bare å benke seg i god tid.

Improbasen er støttet av Kulturrådet, Sparebankstiftelsen DNB, Norsk jazzforum og Oslo kommune. Gå ikke glipp av neste generasjon jazzmusikere!

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev