Søndag 31. mai 2020 kl. 15:00

Jazzbarna er løs!

Improbasen / Sentralen
Oslo

Søndag 31. mai er vi klare med første konsert etter nedstengningen. Konsertserien «Jazzbarna inntar Sentralen» presenterer vanligvis én liten gruppe som spiller en hel konsert, mens serien vi har på Nasjonal Jazzscene presenterer alle elevene ved Improbasen. Under nedstengningen ble selvfølgelig begge seriene satt på vent, og vi presenterer derfor så godt som alle elevene på denne eksklusive konserten på Sentralen.

Improbasen var på nett allerede 11. mars, og vi trodde at nå skulle det omsider skulle bli noen rolige dager. Slik ble det ikke. I disse to månedene har vi hatt fullt kjør hver eneste dag, med elever fra både inn- og utland. Vi er målløse over den effekten nettundervisningen har hatt, og denne søndagen får DU mulighet til å høre resultatene…I LEVENDE LIVE!

Improbasen har spesialisert seg i å presentere unge jazztalenter på svært høyt nivå, noe som har gjort Oslo til et internasjonalt sentrum for barnejazz. Konsertserien på Sentralen er lagt til Produksjonsrom 1, som har Steinway-flygel, og er svært godt egnet for kammerjazz. Rommet er også godt egnet for å gjennomføre konserter i tråd med smittevernreglene.

Til høsten vil både konsertserien på Nasjonal Jazzscene og serien på Sentralen være i gang som vanlig, med månedlige konserter begge steder. Improbasen er støttet av Norsk kulturråd, Sparebankstiftelsen og Oslo kommune.

Pris:
50/20

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev